Keuze voor uw peuteropvang
Soms krijgen wij vragen van ouders over hoe De Rollebol te werk gaat en hoeveel dit kost. Wij begrijpen dat er bij de keuze voor peuteropvang nogal wat komt kijken, vooral als u hier niet mee bekend bent. Daarom proberen wij u dit zo kort maar krachtig mogelijk uit te leggen.

Wist u dat er één aspect is dat bij alle peuteropvang locaties hetzelfde is? Dit is namelijk het uurtarief van €9,06.

Gemeente Coevorden heeft een peuterbeleid, die stimuleert alle kinderopvangcentra (dus ook peuteropvang) hoog kwaliteit opvang te bieden en onderlinge verschillen in kosten gelijk te trekken.

 

U kunt  daarom op zoek gaan naar een peuteropvang die voor u het meest prettig en praktisch aanvoelt, zonder na te hoeven denken of u ergens anders goedkoper uit bent.


 

De Rollebol Coevorden kiest er voor 46 weken per jaar geopend te zijn. Dit betekent dat wij alleen twee weken kerstvakantie en vier weken zomervakantie hebben. De rest van het jaar staan wij voor uw peuter klaar.

 

De Rollebol Dalen kiest er voor om 49 weken per jaar geopend te zijn. Dit betekent dat wij alleen drie weken zomervakantie hebben. De rest van het jaar staan wij voor uw peuter klaar.

Waarom?
 


Wij hebben de ervaring dat peuters het structuur van naar “school gaan” als prettig ervaren en het wennen na de schoolvakanties vaak lastiger vinden. Op deze manier proberen wij bij te dragen aan een continue aanbod voor uw peuter.
 


Wist u dat u ook voor maatwerk bij ons kunt komen? Bijv. als u wel de schoolvakanties vrij wilt, omdat u misschien al oudere (schoolgaande) kinderen heeft? Dit kan. U kunt uw wensen kenbaar maken bij een kennismakingsgesprek.

Bij De Rollebol komt uw kind twee dagdelen van drie en een half uur per keer, totaal zeven uur per week. U betaalt een vast maandbedrag die als volgt is opgebouwd; €9,06 (uurtarief) x 7 uur (per week) = €63,42  per week. Weekprijs x 46 weken = €2,917.32 kosten per jaar : 12 = €243,11 per maand

U betaalt alleen de weken die wij per jaar geopend zijn en alle maanden hetzelfde bedrag.

Voor peuters met een VVE- indicatie geldt een andere manier van betalen, neem hiervoor contact op met Marie Vloon (info@derollebol.nl)