Betaling

Om de kosten zo laag mogelijk te houden verzenden we geen acceptgiro's en plegen we ook geen automatische incasso's.

We vragen u uw bijdrage vooraf, op uiterlijk de 25ste van elke maand te voldoen (o.v.v. naam van het kind en de maand van betaling). U kunt dit eenvoudig zelf regelen via een (elektronische) overschrijving. Bij tele-bankieren kan een en ander ook al door u worden ingepland.

Op verzoek van de oudercommissie hanteert de Rollebol een maandbedrag van € 215,20 per kind. Dit bedrag is als volgt opgebouwd: uurtarief € 8,02 x 7 uur (per week) x 46 weken : 12 maand = €215,20 (maandbedrag)

Kinderopvangtoeslag    

U kunt per kind voor maximaal 230 uur per maand kinderopvangtoeslag krijgen. Dit geldt voor alle opvanginstellingen samen. Dus als uw kind zowel naar een kindercentrum als naar een gastouder gaat, kunt u in totaal voor maximaal 230 uur kinderopvangtoeslag krijgen. Op de website van de belastingdienst kunt u zelf nazien welke vergoeding voor u van toepassing is.

Geen kinderopvangtoeslag?    

Dan komt u welicht in aanmerking voor de zogenaamde Asschergelden van de Gemeente.

Maatwerkoplossing    

Mocht het toch zo zijn dat u niet voor de kinderopvangtoeslag en ook niet voor de Asschergelden in aanmerking komt dan kunnen we wellicht tot een ‘maatwerkoplossing’ komen. We gaan er van uit dat wanneer uw aanvraag voor ee vergoeding later alsnog wordt gehonoreerd u ook met ons ik contact gaat om de ‘maatwerkregeling' aan te passen.

Uw kind krijgt VVE

De VVE- indicatie betekent dat uw kind 16 uren per week, verdeeld over vier dagdelen, aan ondersteuning krijgt. Dit wordt gesubsidieerd door de gemeente. De Rollebol zorgt voor de afhandeling met de gemeente.

De eigen bijdrage voor peuters met een VVE-indicatie bedraagt €8,53 per maand.

Voor vragen omtrent de kosten en betaling kunt u terecht bij Marie Vloon (eigenaar en hoofdleidstster De Rollebol).Kinderopvang De Rollebol Coevorden

NL63 RBRB 0956 2281 00


Kinderopvang De Rollebol Dalen

NL18 RBRB 0706 6371 43